Hulp nodig ? Vindt hier uw antwoord !

Heeft u vragen over de werking van Fritkotactie.be ? Zoek en klik op de vraag hieronder, en het antwoord zal verschijnen met een gedetailleerde uitleg. Nog geen antwoord ? --> Gebruik dan ons contactformulier.

Bij de start van elke nieuwe actie stuurt fritkotactie.be steeds een email uit met uw persoonlijke login link. In uitzonderlijke gevallen komt deze mail niet toe bij de bestemmeling.

Waarschijnlijk is deze email per ongeluk in w spam- of junk-email folder terecht gekomen. Gelieve alle mails na te kijken in al uw folder dat deze niet per toeval in een andere folder terecht is gekomen. Waarschijnlijk zal de email daar wel terug te vinden zijn.

Als u daar de email nog niet terug vindt, dan kan u overwegen om ons emailadres waarmee wij verzenden te white-listenen (dit wil zeggen dat u onze mails niet aanziet als spam). Hiervoor volgt u de procedure zoals beschreven in deze link en zoek naar uw mail-provider.

U heeft een email ontvangen met een bijlage in. Deze bijlage is de voucher van FritKotActie die u moet afdrukken en meenemen naar de frituur.
Het probleem is dat u de bijlage in de mail niet open krijgt.

Waarschijnlijk heeft u niet (of een oudere) versie van een PDF-reader. Een PDF-reader is een programma dat u moet installeren op uw computer om dit type van bestanden te lezen. Indien u dit wenst kan u deze PDF-reader downloaden en installeren om de voucher te open en af te drukken.

Er zijn verschillende redenen waarom de email met je voucher er niet doorkomen. We proberen hier zo volledig mogelijk oplossingen hiervoor te bieden.

1) Je moet minimaal 15 min geduld oefenen. We hebben deze tijd nodig om de voucher aan te maken en te verzenden.

2) Kijk zeker ook je spam folder of je ongewenste mails folder na. We ondervinden dat bepaalde providers onze mails daar durven afleveren.

3) Als je de mail met onze voucher alsnog niet hebt teruggevonden, dan kan je die ook online bekijken :
    a) Ga naar "deelnemen actie" en login met uw account.
    b) klik opnieuw op de link "mail mijn persoonlijke voucher".
    c) U krijgt de tekst dat u slechts 1x mag deelnemen.
        Onder deze tekst is er een gele link "bekijk hier uw persoonlijke voucher van deze actie online" waarmee u de voucher online kan bekijken.

U bent ingeschreven voor fritkotactie.be, maar u herinnert uw paswoord niet maar. Dan zijn er 2 mogelijkheden :

1) U heeft onze nieuwsbrief nog in uw mailbox zitten.
Dan is de oplossing eenvoudig. Klik op de link in de nieuwsbrief en u bent onmiddelijk ingelogd met uw account. Daarna kan u in de knop "deelneme actie" een nieuw paswoord instellen als u uw account gaat aanpasseen.

2) U wil uw account opnieuw instellen.
   a) Klik hier op wachtwoord vergeten
   b) Vul uw emailadres in en druk daarna op "versturen".
   c) Kijk in uw mailbox, en zoek naar de email van friktotactie (opgelet, kijk ook na of die niet per ongeluk in de SPAM is terecht gekomen !)
   d) Klik op de link in de email, en geef 2x een nieuw paswoord op.

U bent nu opnieuw klaar om deel te nemen aan onze acties !
Smakelijk